Informatie

Wat is zo bijzonder aan Great Lengths hair extensions?
In de eerste plaats is het 100% natuurlijk haar. Ten tweede kan men op deze manier iedere kleur in zijn of haar haar aanbrengen, zonder hierbij chemische middelen toe te passen op het eigen haar. Hierdoor wordt het eigen haar niet aangetast. Great Lengths extensions passen zich helemaal aan aan de eigen valling van het haar En ten derde: de kwaliteit van Great Lenghts hair-extensions is niet te evenaren.

Kan ik ook maar een paar extensions laten aanbrengen?
Ja hoor! Het varieert van enkele extensions voor een paar effecten in het haar tot een gemiddelde hoeveelheid voor plaatselijk alleen wat meer volume, of een ruime hoeveelheid voor een volledige verlenging van het haar.

Wat is de minimale lengte van mijn eigen haar om hair extensions te kunnen aanbrengen?
De minimale lenge die nodig is voor het aanbrengen van extensions van Great Lenghts is 4 cm.

Ik heb krullend haar / kroezend haar. Zijn er voor mij ook extensions?
Voor krullend haar is er de mogelijkheid om de extensions in de gewenste krul gepermanent te bestellen. Great Lenghts hair-extenxions kunnen niet zodanig worden bewerkt of besteld dat zij lijken op kroezend haar.

Wat is het verschil tussen hair extensions en haarmatjes?
Het verschil is dat losse extensions veel natuurlijker vallen omdat het per losse streng aan het haar bevestigd wordt. Met matjes zet je brede stukken haar tegelijk erin. Dit valt aanzienlijk minder natuurlijk dan losse extensions.

Hoe lang zit ik op de stoel als de extensions worden aangebracht?
Dit kan varieren van enkele minuten voor een paar losse extensions tot een dagdeel voor een gehele verlenging. Dit is dus afhankelijk van hoeveel extensions er gebruikt worden.

Hoe lang mogen de extensions blijven zitten?
Ze mogen niet langer dan 5 maanden blijven zitten. Dit vanwege de natuurlijke haaruitval. Dat is naturlijk ook afhankelijk van de snelheid waarmee het eigen haar groeit. Hoe sneller het haar groeit, des te eerder kan het zijn dat ze wat meer opvallen. Hiervoor geldt dus dat het per persoon verschillend is.

Hoe was ik mijn haar met hair extensions?
In principe kan men iedere shampoo gebruiken zolang er maar geen fruitzuren in zitten. Fruitzuren kunnen de bevestiging van de extensions verzwakken. Afgezien daarvan kun je je haar dus blijven verzorgen met producten naar eigen keuze.
Natuurlijk zijn er van het merk Great Lengths verzorgende producten die speciaal zijn afgestemd op de extensions.

Ik heb gehoord dat je geen haarverzachter mag gebruiken als je hair extensions hebt, omdat ze er dan uitglijden. Klopt dit?
Nee, integendeel. Het is juist aan te raden omdat het vaak om haar gaat dat gekleurd is en dus verzorging nodig heeft. Het voelt er juist lekker door aan. Gewoon doen dus!

Zijn extensions niet slecht voor je haar (verstikking)?
Zeker niet! Het mooie van dit product is juist dat het eigen haar gewoon kan doorgroeien en ook niet wordt aangetast.

Ga naar de website van Great Lengths hair-extensions als je er meer over wilt weten http://www.great-lengths.nl/